UMI SUSHI

Recentebeoordeling


4 sterren uit 871 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Umi Sushi. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 18:44 Hele onvriendelijke bezorger. Was geïrriteerd dat hij het niet kon vinden en stond maar midden op straat te roepen wie er had besteld. Naar hem toegegaan waarop hij mij daarvan de schuld gaf. Kom nog geen goede avond vanaf. Alleen gevloek in arabisch
27 nov 2022 om 16:59 3 x wok besteld, waarvan 1 verkeerd geleverd. Deze hebben we helaas moeten weggooien. Daarnaast waren ze allen erg droog, er leek geen saus toegevoegd. De bezorgtijd was 1u, ondanks er eerst 30 minuten stond aangegeven.
22 nov 2022 om 6:50 Better than before! I think the old wok place is back!!
20 nov 2022 om 13:48 Sushi was minder goed dan we normaal van jullie verwacht zijn.
18 sep 2022 om 23:27 Zeer goede chef op zondag 18 september, de noodles zijn nooit zo goed geweest en goede curry kokos saus !!!
18 sep 2022 om 1:41 Eten een teleurstelling, pinda’s gevraagd en denk dat wel 50 inzaten, plat en vies, geen smaak
26 jul 2022 om 22:28 Was zeker binnen de voorgestelde tijd en vriendelijke bezorger
11 jul 2022 om 8:21 Zeer lekkere sushi!
9 jul 2022 om 22:45 They do not send the drinks . The meat was cut so big like they trow it . I am a regularly client and in the last times they joke with the food . Thx . I hope you enjoy the Cola of2,5
28 jun 2022 om 15:42 2 curry’s besteld. Niet onze smaak; te weinig Thaise kruiden. Wel suiker en verdikkingsmiddel in de saus leek het. Ik maak het zelf beter en ik ben echt geen expert als het op Aziatisch eten aankomt. Authenticiteit was zeer laag.
23 jun 2022 om 23:16 Top